Telecom

Voor het beste abonnement!

Ben je op zoek naar een nieuwe telefoon met abonnement? Of heb je nog een telefoon die goed werkt en hoef je geen nieuw toestel? In beide gevallen zit je bij ons goed. ABC – Telecom is namelijk gespecialiseerd in de verkoop van zowel mobiele telefoon als abonnementen.

Onze passie ligt het leveren van maatwerk. Wij zoeken naar het mobiele abonnement dat past bij jouw situatie en willen onze klanten graag ontzorgen van hoge lasten. Als onafhankelijke dealer van alle grote providers vinden we altijd een deal die bij je past. Maar na een aankoop stopt het niet, wij blijven u adviseren. Zo brengen we je onder andere op de hoogte als je abonnement verlengbaar is en we voor je op zoek gaan naar een nieuwe besparing.

Vanuit het pand aan de Handelsweg te Bladel zijn onze klanten van harte welkom. Omdat wij onze service op een hoog niveau willen plaatsen en dat wij weten dat uw tijd kostbaar is, hebben wij de mogelijkheid om naar u thuis of kantoor te komen voor een vrijblijvend advies!

Onze specialisten hebben al meer dan 17 jaar ervaring op het gebied van adviseren en bemiddelen in de telecom wereld.

Een smartphone waar u op kunt rekenen. Tegen de juiste kosten welteverstaan.

Een krachtige tablet voor het werken onderweg of heerlijk ter ontspanning.

Wij helpen je graag met de installatie van je nieuwe smartphone. Zo zetten we in een handomdraai de gegevens van je oude smartphone over op je nieuwe, gewoon terwijl je wacht.

Voor stukken aan uw tablet of mobiele telefoon hebben wij onze eigen technische afdeling voor repair.

Ook buiten kantooruren staat wij voor u klaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

× Hoe kan ik je helpen?