Alarmsystemen en Volgsystemen

DIEFSTALBEVEILIGING SYSTEMEN

ABC Telecom BV is een bedrijf met jarenlange ervaring in diefstalbeveiliging systemen voor personenauto’s, werkmaterieel en bedrijfswagens. Kortom, de totale toeleverancier op het gebied van beveiliging voor de Automotive, Grondverzet & Landbouw en Maritieme sectoren en adviseur bij mobiliteits-vraagstukken in de breedste zin van het woord.

WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN

  • Advies & begeleiding naar totaaloplossingen;
  • Advies & begeleiding van oplossingen, montages en handleidingen voor fabrikanten en importeurs bij specifieke objecten;
  • Inbouw & periodieke controle;
  • Informeren van de markt;
  • Assistentie en service bij problemen;
  • leverancier van goedgekeurde anti-diefstalsystemen

SAMENWERKINGEN

Specifiek voor de Grondverzet- en Landbouwmaterieel- branches heeft ABC Telecom BV in samenwerking met de BMWT een hechte relatie opgebouwd met diverse importeurs en fabrikanten van werkmaterieel, met name in de vorm van het inmiddels welbekende BMWT-Lock project.
Ons ervaren team van zorgvuldig geselecteerde inbouwspecialisten zijn Kiwa – SCM gecertificeerd.
Installatiewerkzaamheden worden ‘’landelijk’’ op locatie uitgevoerd. De werkzaamheden worden uitgevoerd terwijl u thuis of aan het werk bent. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze werkplaats op onze locatie aan de Handelsweg 11 in Bladel.
Tevens is het mogelijk om de installatie, voor aflevering van het voertuig, bij een leverende dealer of carrosseriebouwer uit te voeren.

 

× Hoe kan ik je helpen?