Delta Glasvezel – Reusel de Mierden

Reusel de Mierden gaat voor glasvezel!

Ook in Reusel de Mierden is supersnel glasvezel internet en digitale televisie dichterbij dan ooit! Nu is het aan ons als inwoners om ervoor te zorgen dat 20% van de inwoners kiest voor een abonnement en het glasvezel er daadwerkelijk ook gaat komen. 

Wat is glasvezel internet eigenlijk?

Glasvezel is een draad van glas. Via lichtsignalen kunnen enorme hoeveelheden data worden verstuurd. En een groot voordeel is dat de draad niet gevoelig is voor onweer en andere slechte weersomstandigheden. Hierdoor kent glasvezel een aantal voordelen:

Meer internetsnelheid voor het zelfde geld

Voor glasvezel ben je vaak net zoveel en soms zelfs minder geld kwijt als voor je huidige coax- of koperaansluiting, maar heb je een stabielere verbinding met veel meer internetsnelheid (Mbps). Daarnaast krijg je de snelheid geleverd waarvoor je betaalt. Een slimme keuze dus!

Met z'n allen tegelijk online

We doen steeds meer dingen tegelijk online. De één zit te gamen, terwijl de ander bestanden downloadt of films streamt. Met glasvezelinternet kunnen meerdere mensen in het gezin probleemloos online zijn. Glasvezel kan namelijk oneindige hoeveelheden data aan.

Zorgeloos internet met oneindige capaciteit

Met glasvezel krijg je een gegarandeerde internetsnelheid: de snelheid van het abonnement waar je voor kiest. Als de hele straat online is merk je daar niets van, want jouw verbinding is altijd snel en stabiel. We werken met de nieuwste technologie, hierdoor zijn internetsnelheden tot 8 GPBS mogelijk. Het netwerk is zelfs voorbereid op snelheden tot 25 Gbps in de toekomst.

Even snel u- als downloaden

Met glasvezel is de uploadsnelheid gelijk aan de downloadsnelheid. Waar uploaden bij andere verbindingen vaak twintig keer langer duurt dan downloaden, is dit bij glasvezel gewoon hetzelfde. Wel zo handig... en snel!

Gamen zonder haperen

Online gamen doe je het beste met glasvezelinternet, want hiermee heb je een superstabiele verbinding die hele hoge snelheden aankan. Dit betekent een snelle responsetijd en géén vertragingen meer in je spel! Even een nieuw spel downloaden? Ook zo gepiept.

Een haarscherpe en niet hapernde tv-verbinding

Dankzij de snelle en stabiele glasvezelverbinding zullen jouw (interactieve) tv-programma's minder haperen. En wil je een programma terugkijken of netflixen? Ook dat kan zonder gedoe. Met glasvezel.

Waarom juist nu overstappen? 

Op dit moment is er een vraagbundeling gaande. Dat betekent dat je binnen deze periode sowieso geen aansluitkosten t.w.v. € 650 hoeft te betalen als je je bij één van de providers aanmeldt voor een jaarcontract. Natuurlijk ga je pas betalen als de glasvezel aansluiting aangelegd is en je de lijn kunt gebruiken. Daarnaast hebben de providers op dit moment superscherpe aanbiedingen: 

Maar ook na een actieperiode betaal je in veel gevallen een vergelijkbaar maandbedrag voor glasvezel ten opzichte van coax of ADSL. Dus stap over en profiteer van het internet van morgen voor de prijs van vandaag!

Bij DELTA ontvang je een superuitgebreide installatie tot in de nok inclusief een goed wifi netwerk op drie verdiepingen via een mesh-systeem. Daarnaast heb je al 1 Gig internet (1000 Mbps!) voor de messcherpe prijs van maar € 45 per maand. Dat is een baanbrekend scherp tarief voor dit pakket! Zo heb je dus al internet 1 Gig met ruim 50 TV-zenders voor € 57,50 per maand (na het 1e jaar € 65,00).
Met DELTA heb je alle vrijheid; je kunt iedere maand jouw Flex-pakket uitbreiden óf juist beperken. Zo heb je altijd precies wat je nodig hebt en hoef je nooit teveel te betalen.

Bij Caiway betaal je de eerste zes maanden € 35 voor jouw Internet of Internet & TV pakket (daarna vanaf € 52,95 voor Internet & Televisie) én twaalf maanden ESPN Compleet voor maar € 5 per maand. Het eerste jaar krijg je bovendien drie slimme Wifi punten gratis in bruikleen (daarna € 3 per maand) voor een slim bekeken Wifi dekking in huis.

Meer internet voor dezelfde prijs? Dat kan!

Stap je over op glasvezel? Voor de kosten hoef je het zéker niet te laten.  Kijk bijvoorbeeld in onderstaande tabel de reguliere tarieven van de providers (exclusief tijdelijke actiekortingen):

Stap over naar de toekomst

Waarom zou u voor hetzelfde geld niet voor een veel beter en stabieler product gaan? Meld je vandaag nog aan voor glasvezel en kies voor de toekomst! 

Heb je nog vragen? Loop gerust even binnen bij ABC Telecom Bladel om deze te beantwoorden en voor advies op maat.

× Hoe kan ik je helpen?